top of page

We hebben ervaring met verschillende vormen van schoonmaak met inzet op relaties voor de lange duur. Door onze ervaring, weten we hoe belangrijk kwaliteit is. We werken altijd volgens de meest recente kwaliteitsnormen. Ook zijn wij goed verzekerd. Hoe groot de klus ook is: aan ons kunt u deze overlaten. Doordat we beschikken over het juiste materieel, kunnen wij u op alle vlakken van gespecialiseerd onderhoud bedienen. Zorgvuldigheid staat bij ons voorop.

Gevel van het gebouw

U bent bij ons aan het juiste adres voor de volgende diensten:

  • Gevel- en dakreiniging;

  • Softwashing;

  • Parkeergarages reinigen;

  • Reinigen van bedrijfshallen.

 

Gevel- en dakreiniging

Of het nu uw woning of bedrijfspand betreft, een frisse, schone gevel en een schoon dak zorgt altijd voor een goede eerste indruk. Wanneer het om uw bedrijfspand gaat is een schone gevel essentieel om uw klanten te ontvangen. Maar ook de gevel of het dak van uw woning laten reinigen is aan te raden. Hiermee onderhoudt en verduurzaamt u de woning, wat bovendien ook een gunstig effect heeft wanneer u uw huis besluit te verkopen. Misschien denkt u bij reiniging aan de grijze, grauwe waas die over uw ooit zo mooie gevel ligt. Aan welke soorten vervuiling kunt u nog meer denken bij gevelreiniging?

  • Organisch materiaal zoals mos en algen;

  • Roetaanslag;

  • Graffiti en andere verfresten;

  • Overig mild en hardnekkig vuil.

Er zijn verschillende manieren om uw pand te reinigen. Welke wijze we toepassen in geheel afhankelijk van de soort en mate van vervuiling, maar ook het materiaal en het oppervlak van uw gevel zijn hiervoor bepalend. Zo kunt u uw gevel laten reinigen door middel van stoom, hogedruk of op chemische wijze. Wilt u langer plezier hebben van uw prachtige schone, frisse gevel? Dan kunt u uw gevel laten impregneren.

Roof Cleaning
parkeerplaats

Reinigen parkeergarages

De vloer speelt een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten opzichte van de conventionele betonvloer. Vervuilingen worden hierdoor eerder zichtbaar en kunnen vaak niet met conventionele technieken gereinigd worden. De vloer, die juist een schoon en veilig gevoel moet geven aan de bezoekers, vervuilt en de garage verandert in een onprettige omgeving. 

Reiniging van bedrijfshallen

In bedrijfshallen is sprake van specifieke vervuiling. Afhankelijk van de werkzaamheden kan er veel stof of juist veel vettige vervuiling ontstaan. Daarnaast vraagt elke productieomgeving om een andere kwaliteit en frequentie van schoonmaken. Wij hebben ervaring met het schoonmaken van de diverse vervuilingen. Ook beschikken wij over een uitgebreid scala aan producten om de vervuiling op een snelle en efficiënte aan te pakken. Op deze manier kunnen wij grondig en snel werken. Deze middelen zijn zo geselecteerd dat zij wel de vervuiling aanpakken maar hierbij geen schade toebrengen aan de productiemiddelen. Veel productieruimtes hebben niet altijd dezelfde bezetting. Wij zijn in staat om de werkzaamheden in direct overleg met de klant op flexibele wijze aan te passen aan de werkzaamheden die in de ruimte worden uitgevoerd.

Bouwvakker

Ligt een productielijn bijvoorbeeld tijdelijk stil i.v.m. storing of onderhoud en is het daardoor praktisch om hier te gaan schoonmaken, dan is dat altijd mogelijk. Is er sprake van een situatie waarbij acuut schoonmaak vereist is (denk bijvoorbeeld aan lekkage) lossen wij dit altijd zo snel mogelijk op voor onze klanten. Op deze manier loopt de opdrachtgever zo min mogelijk vertraging op en kunnen de dagelijkse processen zo snel mogelijk weer worden opgepakt.

bottom of page