top of page

Schoonmaak van uw bedrijfspand

Een schone werkomgeving werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig en veilig gevoel aan het werk zijn. Een goede hygiëne draagt ook bij aan het werkplezier van úw medewerkers en de professionele uitstraling van de organisatie. Wij hebben ervaring met de volgende objecten: kantoorpanden, scholen, horecagelegenheden, fabriekshallen en algemene ruimte VVE. Wij denken altijd met u mee over de planning van de reinigingsactiviteiten zodat uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Ook beseffen wij dat u aan onze aanwezigheid bepaalde eisen stelt.

Cleaning Windows

Kwaliteit

Schoonmaakwerk is maatwerk. Het uiteindelijke doel staat wel vast. Het pand dient netjes, opgeruimd en schoon te zijn. We gaan daarom een stap verder. Dit varieert van het in- en uitruimen van de vaatwasser of het opruimen van glazen en/of flesjes na een bedrijfsborrel. Dit uiteraard zonder meerprijs. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen waardoor u verzekerd bent van een hygiënisch resultaat. Klantgerichtheid is vanzelfsprekend, we werken nauwkeurig en zijn representatief.

Duidelijkheid

Als u een gratis offerte wilt, maken we graag eerst persoonlijk kennis met u door op de locatie langs te komen op een dag en tijdstip dat voor u uitkomt. We zien dit als een kans om naar uw behoeften en verwachtingen te luisteren. We inventariseren het aantal ruimtes en bepalen samen met de klant de frequentie van de schoonmaak. Vervolgens krijgt u via de email een offerte van ons. We houden van duidelijkheid; bij de offerte wordt het werkprogramma gevoegd. U weet daardoor precies wat wij zullen doen voor u en voor welke prijs. 

 

 

 

"Een nette en correcte manier van werken rekening houdend met de wensen van u, uw medewerkers en apparatuur is vanzelfsprekend". 

Anker 1

Softwashing Ⓡ

Dit is een reinigingsmethode met behulp van lage druk en gespecialiseerde oplossingen (biologisch afbreekbaar) om meeldauw, bacteriën, algen en andere organische vlekken van gevels, daken en andere buitenkanten van gebouwen veilig te verwijderen. Het is zo genoemd om de methode te onderscheiden van powerwashing en hogedrukreinigingSoftwashing is het gebruik van een elektrische lagedruklans om een op water gebaseerde, biologisch afbreekbare desinfecterende reinigingsoplossing aan te brengen om de schimmel, meeldauw, bacteriën, algen, schimmels, mos en meer op buitenoppervlakken van huizen en gebouwen te doden. De elektrische membraanpomp brengt de reinigingsoplossing aan bij 40-80 PSI. Softwashing is ideaal voor kwetsbare oppervlaktes. Bij hogedrukreiniging kan het voorkomen dat verf afbladert of dat steentjes in de gevel losraken. Dat gebeurt bij sofwashing niet. Softwashing verbruikt slechts een derde van het water in vergelijking met hogedruk reiniging. Het resultaat blijft 4-6 keer langer! De chemicaliën doen dan ook echt meer dan reinigen. Zij dringen diep in het materiaal door, ontsmetten het oppervlak en verwijderen ook de wortels van het organisme. De resultaten zijn verbluffend.

iStock-1281389503.jpg
iStock-1028102044.jpg

Opleveringschoonmaak

Bij nieuwbouw, verbouw en verhuur worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor gebruik. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Met onze opleveringsschoonmaak leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. Sterker nog: doordat we het pand goed leren kennen tijdens deze opleveringsschoonmaak, zijn we in staat om direct een efficiënt plan op te stellen voor het reguliere schoonmaakwerk.

bottom of page