Overige diensten

Wij kunnen ook diverse maatwerkdiensten voor u uitvoeren. Maatwerk diensten zijn de meest uiteenlopende facilitaire diensten waarbij wij u kunnen ondersteunen, zoals bijvoorbeeld:​

  • opleveringschoonmaak;

  • glasbewassing;

  • huismeester en beveiligingsdiensten.

Oplevering

Bij nieuwbouw, verbouw en verhuur worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Met onze opleveringsschoonmaak leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. Sterker nog: doordat we het pand goed leren kennen tijdens deze opleveringsschoonmaak, zijn we in staat om direct een efficiënt plan op te stellen voor het reguliere schoonmaakwerk.

Glasbewassing 

Iedereen geniet van schone ramen. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen.

Woont u in een flat of heeft u hoge ramen waar u zelf niet voor op de ladder wilt? Laat onze ervaren glazenwassers het dan voor u doen. Met onze hoogwerkers kunnen we zelfs de moeilijkste ramen bereiken. Onze glasbewassing klanten zijn o.a.:

- Makelaars;

- Particulieren;

- Kantoren;

- VvE.

Huismeester

Bij ons staat de klant centraal. Wij gaan dan ook nog een stap verder met aanvullende diensten zoals het leveren van bijvoorbeeld huismeester en beveiligingsdiensten. Huismeester en beveiligingsdiensten kunnen nagenoeg overal worden ingezet, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelgebouw, flatgebouw en/of als aanvulling van uw eigen technische dienst. De ervaring heeft ons geleerd dat klanten behoefte hebben aan flexibiliteit en meedenkendheid, wat heeft geresulteerd in een uitbreiding van onze dienstverlening.

© 2017  Feber schoonmaak en bedrijfsdiensten