top of page

We kunnen ook diverse bedrijfsdiensten voor u uitvoeren. Bedrijfsdiensten zijn de meest uiteenlopende facilitaire diensten waarbij wij u kunnen ondersteunen, zoals bijvoorbeeld:​

  • opleveringschoonmaak;

  • wasservice en bevoorrading;

  • huismeester en beveiligingsdiensten.

Opleveringschoonmaak

Bij nieuwbouw, verbouw en verhuur worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Met onze opleveringsschoonmaak leggen we meteen een goede basis voor het dagelijkse onderhoud. Sterker nog: doordat we het pand goed leren kennen tijdens deze opleveringsschoonmaak, zijn we in staat om direct een efficiënt plan op te stellen voor het reguliere schoonmaakwerk.

Wasservice en bevoorrading

We bieden een totaaloplossing voor de reiniging van keukendoeken van horeca, kantoren, kantines en overige bedrijven. Daarnaast doen we voor veel van onze klanten de sanitaire bevoorrading. Denk hierbij aan toiletpapier en papieren handdoekjes.

Folding shirts

Huismeester en beveiligingsdiensten

Bij ons staat de klant centraal. We gaan dan ook nog een stap verder met aanvullende diensten zoals het leveren van bijvoorbeeld huismeester en beveiligingsdiensten. Huismeester en beveiligingsdiensten (uiteraard gediplomeerd) kunnen nagenoeg overal worden ingezet, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelgebouw, flatgebouw en/of als aanvulling van uw eigen technische dienst. De ervaring heeft ons geleerd dat klanten behoefte hebben aan flexibiliteit en meedenkendheid, wat heeft geresulteerd in een uitbreiding van onze dienstverlening.

bottom of page